Zonguldak’ta Kocasının Öldüren Kadın Tutuklandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kocası Mustafa Kısa'yı iddiaya göre kafasına odun ile vurup ağır yaralayan ve ölmesi için 4 saat bekleyen Huriye Kısa, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mustafa Kısa'nın iki oğlu ve gelini ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Ereğli'ye bağlı Alacabük köyünde kocasının yüksekten düştüğünü söyleyen, ancak yapılan otopsi ve inceleme sonucunda olayın cinayet olduğunun ortaya çıkmasıyla gözaltına alınan Huriye Kısa, jandarmadaki 2 gün süren sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Huriye Kısa ile birlikte gözaltına alınan çiftin çocukları E.K., R.K ve gelinleri M.K ise savcılık tarafından serbest bırakıldı. Mahkemece tutuklanan Huriye Kısa, Beycuma Cezaevi'ne gönderildi.

İddiaya göre; Huriye Kısa, uzun zamandır kendilerinden ayrı yaşayan eşinin başka birisi ile ilişkisi olduğu iddiasıyla kavga etmiş, iki katlı evin ikinci katında su tesisatı ile uğraşan kocası Mustafa Kısa'yı başına odun parçası ile defalarca vurarak ağır yaralamış ve ölmesi için 4 saat bekledikten sonra sağlık ekiplerine haber vermişti.