Zonguldak - Güvenlik Güçlerine ’Bayram Tebriği’ Kampanyası

Güvenlik güçlerine 'bayram tebriği' kampanyası

Zonguldak PTT Başmüdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla, 'Tebrik kartı bizden, güvenlik güçlerimize göndermek sizden' sloganıyla bayram tebriği kartı kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü personeli, meslektaşlarına yazdıkları bayram tebriği kartlarını gönderdi.

Zonguldak PTT Başmüdürlüğü, kampanya kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü'nde stant kurdu. İl Emniyet Müdürü Osman Ak, müdür yardımcıları ve polisler, kampanyaya destek verdi. Polisler, duygularını ifade ettikleri bayram tebrik kartlarını PTT görevlerine teslim etti. Tebrik kartları, Doğu ve Güneydoğu'da 13 ilde belirlenen 127 polis ve jandarma karakoluna ücretsiz gönderilecek.

PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, genel müdürlük tarafından terör bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerine moral ve motivasyon sağlamak amacıyla başlatılan kampanyaya ilginin çok fazla olduğunu söyledi. Meşeli, "Amacımız, özellikle terör bölgesinde yaşayan güvenlik güçlerine vatandaşların onların yanlarında olduğunu hissettirmek ve moral motivasyonlarını yüksek tutmaktır" dedi.

İl Emniyet Müdürü Osman Ak da "Vatanımızın savunmasında hergün yeni destanlar yazan kahraman görev arkadaşlarımın mübarek Ramazan Bayramını kutlarım. Allah yar ve yardımcınız olsun" yazdığı tebrik kartını Hakkari Çukurca İlçe Jandarma Karakolu'na göndermek üzere teslim etti. Ak, "Oradaki arkadaşlarımız için neler yapsak azdır. Bu memleket için vatan için hayatlarını ortaya koydular. Şimdiden bayramlarını kutluyoruz" dedi.