Zonguldak 19 Yıllık Eşi, Oğlu Ile Birlikte Kayboldu

19 yıllık eşi, oğlu ile birlikte kayboldu

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Güzelyurt Köyü'nde 34 yaşındaki Filiz Arı, 3 gün önce 8 yaşındaki oğlu Berat Can Arı'yı yanına alıp, "Çocuğu kontrola götüreceğim" diyerek evden çıktıktan sonra kayboldu.

4 çocuk annesi Filiz Arı, 25 Temmuz'da dolmuş şoförü eşi Hüseyin Arı'ya, küçük oğlu Berat Can'ı hastaneye götüreceğini söyleyerek evden çıktı. Hüseyin Arı, eşi ve çocuğunun eve dönmemesi üzerine gidebileceği yerleri ve yakınlarını aramasına rağmen bulamadı. Yaptığı araştırmada eşinin hastaneye gitmediğini de öğrenen Hüseyin Arı, savcılığa kayıp başvurusu yaptı.

16, 14 ve 8 yaşındaki 3 oğlu ile yalnız kalan Hüseyin Arı, 19 yıllık eşi ve küçük oğlunun hayatından endişe duyduğunu söyledi. Hüseyin Arı şöyle konuştu:

"Yaptığımız araştırmada eşim ve çocuğum hiç hastaneye gitmemiş. Aynı gün sabah saatlerinde otobüsle Ankara'ya gitmiş. Cep telefonu kapalı olduğu için görüşemiyoruz. O da bizi aramadı. Daha önce hiç böyle bir şey yapmadı. Kaçtı mı, kaçırıldı mı bilmiyoruz. Evde diğer çocuklarım perişan oldular. Anne ve kardeşlerinin dönmesini bekliyorlar. Hayatlarından endişe ediyoruz. Görenler varsa durumu en yakın polise bildirsinler."