Gazilerden Karaveli’ye ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği  Zonguldak Şubesi, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Necdet Karaveli'ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.  Türkiye Muharip Gaziler Derneği  Zonguldak Şubesi Başkanı Ramazan Çakal ve üyeleri Karaveli'yi ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli'ye görevinde başarılar dileyen  Türkiye Muharip Gaziler Derneği  Zonguldak Şubesi Başkanı Ramazan Çakal, "Göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Allah yardımcınız olsun. Bizler için ve halk için çalışacağınıza eminiz. Canla ve başla mücadele edeceğinize de eminim. Bizlerde gaziler olarak sizlere bazı sorunlarımızı ileteceğiz. Aynı şekilde bizler içinde çalışacağınıza eminiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, "Ben başkanımıza nazik ziyaretinden ve temennilerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu topraklar kolaylıkla vatan edinilmemiştir. Şehit kanlarımızın ve gazilerimizin önemi bu anlamda çok fazladır. Bizde onların sorunları hakkında gerektiği zamanlarda elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda  Türkiye Muharip Gaziler Derneği  Zonguldak Şubesi Başkanı Ramazan Çakal, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli'ye derneğin flamasını ve takvimini hediye etti. - ZONGULDAK