Dağköy Güreşleri Yapıldı

Kozlu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından düzenlenen Kozlu Dağköy Güreşleri, hafta sonu Dağköy'de gerçekleşti.

Dağköy güreşlerinde Zonguldak AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ve Güreş Ağası Tahsin Karaarslan hazır bulunurken, ilginin güreşlere az olması da dikkatlerden kaçmadı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ' Kozlu Dağköy güreşlerini gerçekleştirdik. Tüm Zonguldak halkını şölene davet ettiklerini belirten Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, "Bildiğiniz gibi her yıl geleneksel olarak düzenlendiğimiz ve bu yıl Kozlu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından organize edilen güreşlerimizi düzenledik. Mitingler nedeniyle biraz zayıf gerçekleşti. Güzel bir organizasyondu. Destek veren herkese teşekkür ederim. Seneye daha canlı ve daha çok katılımlı bir organizasyon gerçekleştireceğiz" dedi.

Kozlu Dağköy Yağlı Güreleri sonunda er meydanında tüm rakiplerini deviren Gölcüklü Kazım San, Kocaelili rakibi Şener Sar'ı yenerek Dağköy'ün Başpehlivanı oldu. Güreşlerde Ankara BŞ. Belediyespor güreşçisi Feridun Çatak ve Gölcüklü Yusuf Tatlı üçüncülüğü paylaştı. - ZONGULDAK